Royal-Dogeducation-logo-m-ram

Hunddagisutbildning tillägg-distansutbildning

Pris:
5 995 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2105020
Typ:
Hunddagisutbildning tillägg
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Hunddagis tillägg är riktad till dig som vill starta och driva ett hunddagis eller hundpensionat och som redan har en gedigen hundutbildning i grunden. För dig utan tidigare hundutbildning rekommenderar vi istället får Hunddagisutbildning. 
 
Den här utbildning är för dig som exempelvis är hundinstruktör i botten men som önskar en ökad kunskap kring just att starta och driva hunddagis eller hundpensionat. Utbildningen är gedigen och lägger en god grund för dig att känna dig trygg i din blivande yrkesroll. Lärarna Helena Eriksson och Tina Gavling driver Göteborgs Hunddagis (www.goteborgshunddagis.se) och har många års erfarenhet av företagande inom hundbranschen så väl som kring hundträning och att tävla hund. Helena arbetar även som föreståndare på en daglig versamhet inom LSS och Tina Gavling driver flera hundföretag. Tillsammans delar de med sig av en gedigen kunskap kring just företagande, verksamhetsdrift och att ha anställda.

Den här utbildningen är en del av vår stora Hunddagisutbildning men förutsätter att du har kunskap om inlärning, klickerträning, vardagslydnadsövningar, stress och andra viktiga ämnen. Här ligger fokus dels på regelrätt hunddagisteori så väl som på att driva företag, ha anställda, lagstiftning och dyl. 
 
För att få starta och driva hunddagis eller hundpensionat behöver du kunna uppvisa bevis på att du innehar utbildning med fokus på vissa ämnen som inte ingår i den här utbildningen. Se därför till att ha diplom och kursbevis från den utbildning du tidigare gått, då den i kombination med den här utbildningen ger dig kunskap att få driva tillståndspliktig verksamhet. 

Urval av innehåll: 

·      Vanliga beteendeproblem hos hundar på dagis 
·      Smittskydd och enklare sjukvård
·      Berikning och miljö på hunddagis och pensionat
·      Raskunskapens innebörd på hunddagis
·      Lagstiftning
·      Riskanalyser och att skapa en säker miljö
·      Att driva hunddagis – sammansättning av hundgrupper, säkerhet m.m. 
·      Starta eget – val av företagsform, ta fram ledningssystem, kundavtal
·      Att ha anställda 
·      Kundbemötande
·      Praktik

Utbildningen genomförs på vår lärplattform och innehåller texter, föreläsningar, filmklipp och litteraturstudier så väl som praktisk träning av egen eller lånad hund. Kurslitteratur ingår ej i avgiften. 
 
Utbildningen är förlagd helt på distans utöver praktiken. Du som vill får genomföra din praktik på Göteborgs Hunddagis, men för dig som bor på annan ort går det lika bra att leta upp ett dagis på din hemort. Praktik är ett krav från Länsstyrelsen, men också ett sätt att knyta ihop de teoretiska kunskaperna du tillägnar dig under utbildningen och omvandla dessa till en djupare praktisk förståelse för yrket och allt vad det innebär. 
 
För att genomföra utbildningen behöver du tillgång till en dator med internet och ett ordbehandlingsprogram. Du behöver också tillgång till en filmkamera – mobiltelefon räcker – och enklare filmredigeringsprogram. 
Utbildningen öppnar 1 November 2021. 
 
Lärare: Helena Eriksson, Tina Gavling
Gästföreläsare: Louise Tigerhielm, Hundantaget

Förkunskapskrav: Genomförd hundutbildning så som exempelvis hundinstruktörsutbildning. Utbildningen ska ha berört ämnen så som inlärning och hundträning, klickerträning, hundars behov, stress hos hund och stressreducering, hundskötsel och enklare friskvård. Intyg på genomförd utbildning mailas i samband med anmälan till info@royaldogeducation.se
 
Utöver detta behövs tillgång till dator och ordbehandlingsprogram. Tillgång till filmkamera (mobilkamera räcker) samt eventuellt enklare form av filmredigeringsprogram.
Utbildningen kan påbörjas löpande och undervisningen bedrivs på en onlineplattform. Du har två år på dig att fullfölja utbildningen. 
Vill du delbetala din utbildning?
Boka din utbildning och välj delbetala i vår webshop. 
Payson erbjuder dig att vid köptillfället, efter godkänd kreditprövning teckna ett delbetalningsavtal. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det alternativ som passar dig bäst. Självklart kan du betala mer eller betala hela krediten på en gång utan att detta kostar något extra.

Delbetala räntefritt på 3, 6 el 12 månader
-3 mån räntefritt; Uppläggningsavgift 95 SEK; Aviavgift 29 SEK; Ränta 0,00%
-6 mån räntefritt; Uppläggningsavgift 195 SEK; Aviavgift 29 SEK; Ränta 0,00%
-12 mån räntefritt; Uppläggningsavgift 295 SEK; Aviavgift 29 SEK; Ränta 0,00%
Eller välj 24 månader (vid ordervärde över 5000 kr; Uppläggningsavgift 295 SEK; Aviavgift 29 SEK; Ränta 9,95%
Välj Payson Faktura och gå vidare i webshoppen.

Vid frågor om våra utbildningar kontakta oss på info@royaldogeducation.se el. 070-3738388.
Varmt välkomna på utbildning hos oss!