Royal-Dogeducation-logo-m-ram

Berikning för yrkesverksamma

Pris:
2 495 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2141554
Antal:
Kommentar till butiken:
Vad är berikning egentligen och varför är det så oerhört viktigt? Kan man lösa problem i vardagen med hjälp av berikning?
Absolut! Har du börjat utforska berikning som koncept och sett din hund växa i självförtroendet, våga ta fler aktiva beslut i er vardag och stärkt relationen mellan er? Med hjälp av berikning kan vi tillgodose väldigt många av hundens medfödda behov och faktiskt minska risken för “problembeteenden”. Denna helgen dyker vi djupt ner i berikningens fantastiska värld! Du får verktyg, tips och råd kring hur du kan inkludera berikning i dina kurser, dagisverksamhet eller privatlektioner.
Bered dig på en helgkurs utöver det vanliga och se din hund växa i mod och självförtroende.
Välkommen!

Om Anastasia Topalovic: Anastasia är diplomerad hundinstruktör, berikningsinstruktör, hundbeteendeutredare och viltspårsinstruktör och driver företaget På egen tass i Sjöbo, Skåne. Hon erbjuder fysiska kurser, både för privat- och gruppträning samt onlinekurser via hennes hemsida. Hon är även verksam som lärare på Royal Dog Education och vidareutbildar framtida hundbeteendeutredare. Anastasia lever tillsammans med spanjorerna Cuqui och Kuzco som är omplaceringshundar med tufft bagage. Att adoptera dem tände gnistan för hennes stora intresse för hundars beteende, att försöka förstå och analysera deras, och andra hundars. Anastasia brinner extra mycket för de där hundindividerna som tycker att livet är svårt, omtumlande och kanske rätt jobbigt, då alla hundar förtjänar att ha det bra. De har inte valt oss, vi valde dem. Och genom att tillföra eller förändra saker i en hunds miljö kan vi hjälpa dem. Göra den tryggare, gladare och mer tillfreds med livet. Att bidra till att både hund och människa lyckas är en magisk känsla - både för hundens ägare och henne som hundyrkesverksam. Via På Egen Tass håller Anastasia mycket kurser i hantering utan tvång, viltspår, berikning och vardagssamarbete - alltid med utgångsläget att hundträning ska vara etisk, belöningsbaserad och relationsstärkande. Och kul, såklart! För både hund och människa.

Berikning för yrkesverksamma
Datum/tid: 
4/11 kl 17.30-20.30 Föreläsning
5/11 kl 10.00-16.00 Praktisk dag
Plats: Göteborgs Hundarena, Topphallen Åskvädersgatan 1 GÖTEBORG
Instruktör/lärare: Anastasia Topalovic