Royal-Dogeducation-logo-m-ram

Våra utbildningar

Vill du jobba med hund? – Vi har utbildningen och kompetensen!
Vi presenterar ett unikt samarbete som gör att vi kan erbjuda många hundrelaterade distansutbildningar av bra kvalité! Att samarbeta med företag som Kungliga Hundar, Göteborgs Hundarena, Göteborgs Hunddagis och Göteborgs Hundsim gör att vi kan hålla hög kompetens, erfarenhet och kvalité.

Distansutbildningar
Plugga var och när du vill, studera på distans är det nya sättet att utbilda sig på.
Vill du själv styra över dina studier och inte vara bunden till en ort eller till vissa datum/tider? Då är distansutbildning ett bra alternativ för dig!
Din distansutbildning finns tillgänglig dygnet runt och du kan studera oberoende av var du befinner dig. Du läser utbildningen i vår webbaserade utbildningsplattform där har du personlig kontakt med lärare/handledare . 
Bakom våra utbildningar står en rad kompetenta lärare/instruktörer med bred/djup kunskap inom hund.
Vår målsättning är att digitalisera våra populära utbildningar samtidigt som vi behåller samma gedigna kvalite på våra utbildningar och där våra lärare/handledare finns med som stöd under hela utbildningen.

Våra lärare/instruktörer jobbar heltid med hund 
Våra instruktörer har spetskompetens inom de områden de utbildar inom. Och alla lärare jobbar heltid med hund och vidareutbildar sig ständigt. De tränar hund praktiskt och flera av dem tävlar på hög nivå. Royal Dog Educations mål och våra instruktörers mål, är att ständigt utvecklas och att kontinuerligt hålla våra utbildningar väl uppdaterade. 
Här kan du läsa mer om våra lärare/instruktörer.


Yrkesutbildningar
Våra yrkesutbildningar är riktade till dig som vill arbeta med hundar professionellt. Kanske vill du hålla kurser för hundägare, arbeta på hunddagis eller starta ett hundpensionat? Vi har flera olika yrkesutbildningar att välja mellan, både på grundnivå och där du som redan har en grundutbildning kan fortbilda dig för att få en djupare kunskap. Efter avslutad utbildning erhålls diplom som intygar genomförd yrkesutbildning. 
Yrkesutbildningarna hålls av lärare som själva arbetar med hund. I det fall utbildningen rör en tävlingsgren tävlar läraren den aktuella hundsporten aktivt och på hög nivå själv. 

Tränarutbildningar
Tränarutbildningarna är riktade till dig som vill lära dig mer om hund och hundträning, men inte önskar få en yrkestitel. Du önskar bli en bättre hundmänniska och hundtränare men fokuserar på din egen hund och din egen hundträning. Tränarutbildningarna innehåller delar ur yrkesutbildningarna men utan fokus på att lära ut det till andra, ta hand om andras hundar eller ett framtida yrke. Du lär dig mer om hundar och hundträning – för din egen och din hunds skull. 
Våra tränarutbildningar hålls av lärare som både arbetar med hund och tränar och tävlar på hög nivå själva. Självklart delar de också en aktiv vardag tillsammans med sina hundar och vill inspirera dig till att bli en ännu bättre människa till din hund. 

Ni hittar våra aktuella utbildningar här!