Royal-Dogeducation-logo-m-ram

Recensioner

Hundisntruktör
"Jag är nu färdig med alla moduler i Hundinstruktörsutbildningen och här kommer en liten utvärdering från mig.
Jag var nog lite skeptiskt från början över hur det skulle fungera att gå en sådan utbildning på distans. Min sketism bestod i att jag var tveksam till hur mycket man skulle kunna få ut av en instruktörsutbildning där man inte träffades fysiskt. Som tur är har mina "farhågor" helt kommit på skam. Jag tycker att denna utbildning har varit mycket bra och jag är överraskad över hur omfattande den var. Att spela in såpass många övningar har varit en utmaning, men framförallt en väldigt bra inlärningsdel. När jag har varit mitt inne i en del där det krävts många inspelningsfrekvenser av övningar har jag faktiskt tänkt att det är tuffare än att gå utbildningen "live", där man faktiskt kan ´gömma´sig lite i vissa moment som känns svåra.
Ett stort plus till bra övningar och en omfattande utbildning, men även till att jag fått en riktigt bra respons och konstruktiv kritik där jag fått möjlighet att tänka till extra och fått med mig extra tankar och funderingar.
Ni har varit fantastiska och inspirerande och jag är supernöjd!
Stort TACK /Mia"
 

Hundinstruktör
"Jag tycker att utbildningen varit helt fantastisk. Så roligt att få en massa ny kunskap och få utmana sig själv. Känt hur både jag och mina hundar växt. Jätte roligt. En del bekräftelse och en hel del ny kunskap har jag fått. jag finner inget negativt med utbildningen, en modul som var svår att få ihop var raskunskap. Jag tycker ni lärare varit ödmjuka , raka och har lyft en och peppat mig . Skoj, nu ser jag fram emot certifieringen i GÖTEBORG. Tack snälla för alla tips och hjälp på vägen:)/ Maria Nyberg"

Tränarutbildning
” Hej!
Tack för en fantastiskt bra utbildning. Har gått en del utbildningar men aldrig på distans. Ert vänliga sätt och era snabba svar på uppgifterna, har varit jätte bra. Utmärkt med  feed back på ett enkelt och bra sätt. 
Denna utbildning anser jag inte kan göra bättre än vad den redan är, detta menar jag av hela mitt hjärta!
Är så nöjd med allt och tycker ni verkar så sympatiska. Ett särskilt tack till Frida som haft tålamod med mig, när ja undrat över olika saker. Stort tack även till dig Emmelie som bedömt examensarbetet.
Denna kurs har gett mig så mycket och det känns kul att fortsätta med hundträning.
Många varma hälsningar Anita”

Hundinstruktör
"Det har varit en superbra utbildning. Kan tänka mig att komplettera senare med fler utbildningar.
Tack igen för en bra utbildning. Ni sticker ut med ett heltäckande och gediget kursinnehåll med många övningar som gör att man blir väl förberedd att möta olika hundar, människor och problem som kan dyka upp / Kerstin."
 

Agilitytränare steg 1
"Har bara postivt att säga och upplägget kändes bra med texter, videofilmer samt inlämningsuppgifter. Härlig saklig och trevlig feedback. Jag har fått många bra verktyg att använda framåt i träningen. VI har haft jätteroligt och jag har under den här tiden tackat man hundar för en fantastisk support till sin matte // Helena, Tindra och lilla Pepper"."