Royal-Dogeducation-logo-m-ram

Allmänna villkor & ångerrätt

Betalningsskyldighet
Om du avbryter en utbildning på grund av sjukdom/skada styrkt med läkarintyg  återbetalas den del av kursavgiften som inte förbrukats, dock med avdrag för Royal Dog Educations eventuella kostnader.

Anmälan
Din anmälan är bindande, men den kan återtas enligt reglerna om ångerrätt i "Lag om distansavtal". Vi följer konsumentlagstiftningen. Reglerna om ångerrätt beskrivs nedan.

Ångerrätt
Din anmälan är bindande, men den kan återtas enligt reglerna om ångerrätt i "Lag om distansavta".
Om du vill utnyttja din ångerrätt måste du meddela oss detta på ett klart och tydligt sätt inom 14 dagar efter det att du fått bekräftelse på din utbildning genom att använda Konsumentverkets standardformulär.
Avbokar du din utbildning enligt reglerna om ångerrätt har du rätt att återfå hela avgiften.
Om du startat utbildningen genom att logga in på vår plattform Canvas har du accepterat att avstå från ångerrätten.

Förbindelse
En anmälan till kurs/utbildning räknas som bekräftelse av villkoren. Anmälan betyder därmed att kund har läst och accepterat de allmänna villkoren.
Vi förbehåller oss rätten att ställa in en utbildning/kurs med för få anmälda. När utbildning/kurs ställs in återbetalas hela avgiften. Pris- och anmälningsavgift framgår på respektive utbildningssida.

Kundregister
Vid anmälan till utbildning accepterar du att läggas till i Royal Dog Educations kundregister samt register för e-postutskick. Vi delar aldrig med oss av kunduppgifter eller e-postadresser till tredje part.

Intergritetspolicy
Läs mer om Royal Dog Educations integritetspolicy här!

EN DEL AV GÖTEBORGS HUNDKONCERN