Royal-Dogeducation-logo-m-ram

OM OSS

Välkommen till Royal Dog Education – ditt utbildningsföretag på distans

Hos oss på Royal Dog Education hittar du både yrkesutbildningar och tränarutbildningar. Yrkesutbildningarna är för dig som vill arbeta professionellt med hund medan hundtränarutbildningarna är riktade till dig som vill finslipa dina hundkunskaper eller tränarförmågor, men för din egen och framför allt din hunds skull.
 
Våra utbildningar baseras på att det ska vara roligt att träna hund, där vi ser oss själva som lärare som på ett positivt och motiverande sätt ska hitta vägar att förklara för våra hundar vilka beteenden vi vill se mer av. Oavsett om det gäller vardagslydnadsmoment eller avancerade tävlingsmoment inom olika hundsporter kan dessa läras ut på ett sätt som är lika positivt och roligt för hunden som för människan.
 
Alla våra lärare har hög kompetens och följer forskning och nya praktiska metoder som kan vara av intresse inom området hund. Att bidra till ökad kunskap om hund är vårt bidrag till en ökad välfärd för våra fyrbenta bästa vänner. 
Royal Dog Education är ett unikt samarbete mellan Kungliga Hundar, Göteborgs Hundarena, Göteborgs Hunddagis och Göteborgs Hundsim som gör att vi kan erbjuda hundrelaterade utbildningar på distans av hög kvalitét baserad på mångårig praktisk erfarenhet. Våra lärare har hög kompetens på sina undervisningsområden och både arbetar med hund själva så väl som tävlar egna hundar på hög nivå. 
 
Företaget grundades av Tina Gavling som vid det här laget är lite av en kändis i hund-Göteborg då hon även driver flera stora, Göteborgsbaserade hundföretag. Till sin hjälp i Royal Dog Education har hon flera duktiga hundtränare och lärare som tillsammans vill bidra till en ökad kunskap om hundar, hundars behov och hur vi kan dela vårt liv med hundar på ett för hunden givande sätt. Genom att utbilda andra, både instruktörer och hundintresserade, hoppas vi kunna ge ringar på vattnet som på sikt leder till en ökad förståelse och välfärd för hundar runt om i landet. 

Vill du jobba med hund? – Vi har utbildningen och kompetensen!
Vi är stolta och glada att kunna presentera ett unikt samarbete som gör att vi kan erbjuda många hundrelaterade utbildningar av bra kvalité! Att samarbeta med företag som Kungliga Hundar, Göteborgs HundarenaGöteborgs Hunddagis och Göteborgs Hundsim gör att vi kan hålla hög kompetens, erfarenhet och kvalité.

Distansutbildningar

Plugga var och när du vill, studera på distans är det nya sättet att utbilda sig på.
Vill du själv styra över dina studier och inte vara bunden till en ort eller till vissa datum/tider? Då är distansutbildning ett bra alternativ för dig!
Din distansutbildning finns tillgänglig dygnet runt och du kan studera oberoende av var du befinner dig. Du läser utbildningen i vår webbaserade utbildningsplattform där har du personlig kontakt med lärare/handledare . 

Bakom våra utbildningar står en rad kompetenta lärare/instruktörer med bred/djup kunskap inom hund.
Vår målsättning är att digitalisera våra populära utbildningar samtidigt som vi behåller samma gedigna kvalite på våra utbildningar och där våra lärare/handledare finns med som stöd under hela utbildningen.

Våra lärare/instruktörer jobbar heltid med hund 
Våra instruktörer har spetskompetens inom de områden de utbildar inom. Och alla instruktörer jobbar heltid med hund och vidareutbildar sig ständigt. De tränar hund praktiskt och flera av dem tävlar på hög nivå. Royal Dog Educations mål och våra instruktörers mål, är att ständigt utvecklas och att kontinuerligt hålla våra utbildningar väl uppdaterade. Här kan du läsa mer om våra lärare/instruktörer.

Kontakt
Royal Dog Education
Åskvädersgatan 1
41834 GÖTEBORG
Mail. info@royaldogeducation.se
Telefon. 0703-73 83 88
Bg-nummer 230-4343
Org.nummer 559069-9483
Varmt välkommen till oss!

EN DEL AV GÖTEBORGS HUNDKONCERN