Royal-Dogeducation-logo-m-ram
loading...

NYHETER

Royal Dog Education har med hjälp av Jenny Jurnelius fått en liten ansiktslyftning med ny information på hemsidan och ny grafisk profil. Eftersom vi gillar att fira saker måste förstås även detta firas! Under ett dygn den 11/1-2021 har vi 25% rabatt på alla våra utbildningar. Vill du utbilda dig för att arbeta professionellt med hund eller förbättra dina egna hundträningskunskaper? Passa på!
Rabatten gäller vid nyanmälan och för att ta del av rabatten anger ni kod RDE25 vid anmälan när ni kommer till kassa i vår webshop.
Varmt välkomna på utbildning hos oss.
Välkommen till oss på Royal Dog Education!

Läs hela inlägget »

Då och då är det dags för lite uppdateringar och de flesta förändringar och justeringar som görs på våra yrkesutbildningar genomförs löpande under tiden utbildningarna pågår. Nu vill vi bygga om vår hunddagisutbildning och kommer därför pausa den för nya elever i en dryg månad. Vi tar fortfarande emot anmälningar men du som ny elev på just hunddagisutbildningen kommer få tillträde till din utbildning den 1 februari 2021. Vi ser fram emot att införa en rad förbättringar för våra kommande elever och hoppas kunna tillföra än mer kunskap för dig som vill starta, driva eller arbeta på hunddagis.
Lärarna på Royal Dog Education

Läs hela inlägget »

Vi samarbetar med