Royal-Dogeducation-logo-m-ram

Vi välkomnar Alexandra Tolfsson Bradshaw till oss!

Vi är glada att kunna presentera Alexandra Tolfsson Bradshaw som ny lärare hos oss. Alexandra kommer du att träffa på tillsammans med Helena Lyckosskog på vår viltspårsinstruktör. 

Om Alexandra Tolfsson Bradshaw
Alexandra är en hundnörd ut i fingerspetsarna med fokus på viltspår, nosaktivering i allmänhet, apportering och friluftsliv.Hon är utbildad hundbeteendeutredare, dogparkourinstruktör och viltspårsinstruktör och bor i Borås tillsammans med sina två hundar, golden retrievern Hedda och engelska springer spanieln Ester.  
 
Ester kom som en omplacering med ett tungt bagage som Alexandra och Ester arbetat mycket med. En av dom viktigaste nycklarna i träningen har varit viltspåret som dom pysslat mycket med ihop. 
Hedda och Alexandra har vart med på flertalet olika tävlingar i viltspår, bland annat kom dom på tredje plats i mästerskapet i mörkerspår hösten 2020 hos Helena Lyckoskog. 
Hedda är även en av få hundar som fått ett HP av Lyckoskog i ett ÖKL, det sista innan hon blev Champion. 
Alexandra jobbar med moderna metoder, lägger upp all träning på en individuell och anpassad nivå och hennes hjärta klappar extra för hundar som har det svårare i vardagen. Hon beskriver det som ren magi att se polletten eller modet falla på plats ute i spårskogen. 
Utöver hundträning har Alexandra ett brinnande intresse för fotografering och uteliv. Står hon inte i skogen med en flaska blod i ena handen och en klöv i andra så tänder hon en eld eller upptäcker nya naturreservat. 

Utbildningar:
* Hundbeteendeutredare - Attityd Hundkunskap för Jessica Mann & Jenny Marek 
* Dogparkourinstruktör - Dogparkour Sweden för Malin Andersson 
* Viltspårsinstruktör - Royal Dog Education 
 Utöver sina breda utbildningar har Alexandra under åren gått många föreläsningar, kurser och clinics för en rad kunniga profiler inom hundvärlden.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter