Royal-Dogeducation-logo-m-ram

Nu släpper vi äntligen våra  beteendeutbilningar!

Äntligen kan vi presentera mer information om våra kommande utbildningar Beteendeutredare samt Hunden som kund.
Båda utbildningarna är fullspäckade med matnyttig kunskap och baseras på texter, litteraturstudier (även på engelska), föreläsningar, praktisk träning och inlämningsuppgifter. Båda utbildningarna har fantastiska gästföreläsare och fler namn kommer löpande att adderas. Vad sägs om Jenny Afvander, Josefin Linderström och Karolina Westlund. Vi vågar lova att detta kommer vara några av landets bästa utbildningar vad gäller just hundars beteenden och hoppas förstås att du vill följa med oss i detta. Båda utbildningarna startar 1 december och har där efter löpande starter. Du har två år på dig att fullfölja respektive utbildning. Anmälan är öppen och du kan boka en plats på respektive utbildning till Early bird-pris.

Beteendeutredare är utbildningen för dig som är hundinstruktör i botten och vill fördjupa dig i ämnen kring hundars beteenden, beteendeproblem, bakomliggande orsaker samt åtgärder. Under utbildningen förbereds du för att kunna arbeta med just beteendeutredning med allt vad det innebär.

Earlybirdpris på beteendeutredareutbildningen:
Vid anmälan i Juni betalar ni 26.995kr (3000kr i rabatt)
Vid anmälan i Juli betalar ni 27.995kr (2000kr i rabatt)
Vid anmälan i August betalar ni 28.995kr (1000kr)
Därefter är det vårt ordinariepris på 29.9995kr som gäller.
Varmt välkomna på utbildning hos oss!

Hunden som kund-beteende och strategier togs fram på förfrågan och består av stora delar av Beteendeutredarens innehåll. Utbildningen riktar sig till dig som på något vis möter hundar i ditt yrke eller uppdrag, som exempelvis veterinärer och annan djursjukvårspersonal, hundfrisörer, hunddagispersonal, utställningsdomare etc. Utbildningen är också öppen för den som vill fördjupa sig i hundar och hundars beteenden för egen kunskaps skull. Du kommer få en ökad förståelse för hundars beteenden och beteendeproblem och veta när det är dags att remittera hunden till en beteendeutredare.

Earlybirdpris på Hunden som kund-beteende och strategier
Vid anmälan i Juni betalar ni 15.995kr (3000kr i rabatt)
Vid anmälan i Juli betalar ni 16.995kr (2000kr i rabatt)
Vid anmälan i August betalar ni 17.995kr (1000kr)
Därefter är det vårt ordinariepris på 18.995kr som gäller.
Varmt välkomna på utbildning hos oss!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter