Royal-Dogeducation-logo-m-ram

Vi välkomnar Jenny Afvander som  gästföreläsare på vår beteendeutredare!

Jenny Afvander lever med sina två mellanpudlar strax utanför Uppsala. Hon är H-märkt hundinstruktör med en Fear Free level 3-certifiering och är utbildad instruktör i BAT 2.0.

Det ger henne ett särskilt fokus på hanteringsproblematik och arga, rädda eller frustrerade hundar. BAT står för Behavior Adjustment Training, och är en metodik för att hjälpa hundar att lära sig att världen är lite roligare än vad man först kunde tro.

Jenny är en beteendenördig Klickerinstruktör och har uppnått TAGteach level 1 (dvs "klickerträning för människor". Utöver det är hon DogParkourinstruktör, och fyller ständigt på med ny kunskap via konferenser, föreläsningar och kurser. Dessutom leder varje möte med hundägare och deras hundar till fördjupad kunskap och finslipade verktyg. Hon håller kurser i hundmöten och hanteringsträning, både online och hos hundinstruktörer runt om i Sverige. I Uppsala tar hon emot privatkonsultationer i mån av tid.
Jenny driver företaget Hoppsan Hundlära i Uppsala.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter