Royal-Dogeducation-logo-m-ram

Beteendeutredare/Hundpsykolog

En viktig grundfärdighet för att bli en bra Beteendeutredare/Hundpsykolog är att du kan läsa hund och förstå hundars samspel. På vår utbildning till Beteendeutredare lägger vi stor tonvikt på just hundars språk och hur de interagerar. Ett vanligt beteendeproblem är hundar som inte kommer överens, “de har alltid gått så bra ihop” men plötsligt smäller det och hundägaren vänder sig till dig för att få hjälp. Här kan det vara många olika faktorer som spelar roll. Det kan handla om förändringar i hundarnas liv, hundarnas psykiska och fysiska hälsa, hur hundägaren mår eller en incident som haft stor inverkan. Här gäller det att se bortom den mänskliga synvinkeln och verkligen försöka förstå hur hundarna upplever situationen. Vill du veta mer om hur du kan lösa den här typen av konflikter?
Anmäl dig till vår utbildning så kan du se färdigt föreläsningen.
Hoppas vi ses!

Kommentera gärna: