Royal-Dogeducation-logo-m-ram

Är du nyfiken på att veta mer om hur våra distansutbildningar fungerar??

Det går snabbt att komma igång med utbildningen. Man får en inbjudan till vår plattform, där man registrerar sig. Väl inne i plattformen är det enkelt att navigera sig. Utbildningen består av olika moduler. Modulerna kan bestå av textdokument, videos och/eller inspelade föreläsningar, som den vi ser på bilden. Varje modul avslutas med uppgifter som ska göras för att kunna komma vidare till nästa modul. Exempel på sådana uppgifter kan t ex vara litteratur som ska läsas eller hundar som ska tränas. Uppgifterna lämnas in direkt i plattformen och man får feedback på detta från läraren som har hand om respektive modul. Vi hjälper gärna till att coacha om man stöter på problem någonstans t ex i träningen av hund.

Kommentera gärna: