Royal-Dogeducation-logo-m-ram

2 platser kvar på vår Hundinstruktörsutbildning med start i April!

Dax att göra din dröm till verklighet?
Vi har enbart 2 platser kvar på vår Hundinstruktörsutbildning med start i April!

Hundinstruktör/allmäninstruktör
Utbildningens syfte är att skapa en bra och stadig grund för dej som vill hålla kurser och privatlektioner i valp, allmänlydnad, och aktivering. Utbildningen ger dej även behörighet att starta hunddagis och hundpensionat. För att få gå våra påbyggnadsutbildningar krävs det att du har allmänlydnadsinstruktör i grunden.
Vi håller mycket bra kvalité på våra utbildningar och har välutbildade lärare med bra utbildningar, stor hundvana och bred kompetens. Våra utbildningar är väl genomtänkta och syftar till att ge en bra och gedigen utbildning för den som vill arbeta som hundinstruktör.
Utbildningen sker genom föreläsningar, videos, gruppdiskussioner, grupparbeten- och enskilt arbete som ska redovisas skriftligt och muntligt, praktisk träning, projektarbete och projektkurser. Förutom lärarledda lektioner kommer ni att få jobba med hemarbeten och projekthundar mellan lektionstillfällena.
Efter utbildningen har man möjlighet att certifiera sig genom praktiskt och teoretiskt prov. För att bli godkänd/diplomerad måste alla projektarbeten, hemuppgifter, projektkurser vara klara och man måste bli godkänd på både sitt teoretiska och praktiska prov.

Utbildningen innehåller:
-Etologi
-Inlärningspsykologi
-Klickerhelg
-Belöningssystem
-Hundens utvecklingsstadier
-Hundens behov och skötsel
-Hunden och lagen
-Raskunskap
-Aktivering
-Stress
-Passivitet
-Kursplanering
-Kommunikation /Pedagogik
-Personlig utveckling
-Starta eget 

Våren 2017
Datum/tider
1:a träffen: 7-9 April
2:a träffen: 6-7 Maj
3:e träffen: 10-11 Juni
4:e träffen 5-6 Augusti
5:e träffen 22-24 September
6:e träffen: 14-15 Oktober
7:e träffen: 11-12 November
8:e träffen: 2-3 December
9:e träffen: 16-17 December
10:e träffen: 18-19 Januari (certifiering)
Lärare/föreläsare: Emelie Merenius, Anna Lindquist, Frida Olsson, Helena Eriksson, Linn Jansson och Suzan Lilja Taras 
Kostnad: 23.995kr
Certifieringsavgift på 1.500kr tillkommer om man vill diplomera sig efter utbildningens slut. 
Utbildningen kommer att hållas på Göteborgs Hundarena, Åskvädersgatan 1 GÖTEBORG.
Övrig information: Om du har frågor om utbildningen eller betalning/avbetalningsmöjligheter kontakta oss på info@royaldogeducation.se eller 070-3738388 så hjälper vi gärna till. Möjlighet till delbetalning finns! 
Varmt välkomna!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter